Alternerende solotrompet med plikt til tutti

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i én samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. I 2018 opplevde 186.000 publikummere 778 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 257 årsverk og 23 nasjonaliteter.

Kristiansand Symfoniorkester

Sjefdirigent: Nathalie Stutzmann

Kristiansand Symfoniorkester er et spennende , ungt og engasjert orkester med 70 musikere. Sjefdirigent er Nathalie Stutzmann. Første gjestedirigent er Julian Rachlin. Gjennom sesongen dirigerer bl.a. Michael Schønwandt, Marc Soustrout, Eva Ollikaien og Marko Letonja. Orkesteret lager abonnementkonserter, barne- og familiekonserter, så vel som cross-over-, outreach- og kammermusikkproduksjoner. KSOs hovedarena er Kildens Konsertsal med 1180 sitteplasser som åpnet i 2012.

KSO søker følgende stilling besatt: Alternerende solotrompet med plikt til tutti.

Søknadsfrist: 04.04.2019
Arbeidsgiver: Kilden Teater og Konserthus
Sted: Kristiansand S
Stillingstittel: Alternerende solotrompet med plikt til tutti
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Vikariat, Annet
Stillingsprosent: 100

 

Utvalgte kvalifiserte kandidater vil bli invitert til prøvespill

Prøvespill torsdag 2. mai 2019

Vikariatets lengede august 2019- juni 2020

Bruttolønn pr. år fra kr 544.677,- til 608.692,- etter ansiennitet

Prøvespillrepertoaret er orkesterutdrag. Noter til dette blir publisert på våre nettsider torsdag 28. mars. Prøvespillprosessen kan også omfatte tre prøveuker i orkesteret.

I samsvar med Offentlighetslovens bestemmelser gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om unntak.

 

Kontaktinfo:

Spørsmål om prøvespillet kan rettes til:

Birgit Lundmark, Orchestra HR-Manger. Tlf: +47 909 47 003

Borghild Løvbrøtte, Orchestra Personnel Manager. Tlf: +47 947 83 309

Kilden

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt