Audition skuespiller

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i én samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. I 2017 opplevde 203.000 publikummere 871 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 257 årsverk og 23 nasjonaliteter..

Kilden Teater søker skuespiller med sangferdigheter til rollen som Alva i oppsetningen «Trolle» med premiere 28.11.2019 i Kilden Teater og Konserthus.

«Alva» er en vennlig og snill jente fra den lille landsbyen «Vendehjem». Gjennom hennes eventyrlyst og modige holdning til livet, møter hun et troll ute i Trollskogen. Alva er den eneste i landsbyen som ser forbi frykt og fordommer, og på den måten blir venner med Trolle.

Spillealder (rollealder) for skuespiller som søker rollen: 16-20 år.

Maks høyde: 170 cm.

«Trolle» er en musikal med røtter i populærmusikk og folkemusikk, skrevet av Alexander Rybak og Jostein Kirkeby-Garstad, basert på boka «Trolle og den magiske fela» av Alexander Rybak. Det er viktig at søkere gjør seg kjent med det musikalske uttrykket, og forbereder en selvvalgt sang innenfor lignende sjanger.

Gode skuespillerferdigheter samt sangstemmens egenart fremheves positivt.

Det er ikke noe behov for danseferdigheter knyttet til rollen.

Audition holdes i Oslo mandag 28. og tirsdag 29. januar.

Søknadsfrist: 21.01.2019
Arbeidsgiver: Kilden Teater og Konserthus
Sted: Kristiansand
Tittel: Audition skuespiller
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Annet
Stillingsprosent: 100

 

Jørgen Macdonald
Produsent
Mob. 971 41 880

Kilden

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt