VI ER KILDEN

Le mer. Gråt mer. Elsk mer

symfoniorkester-Kristiansand-banner

Kristiansand Symfoniorkester

Noen øyeblikk varer livet ut. Symfonisk musikk treffer oss mennesker på steder der ord ikke strekker til. Orkesterets visjon er å invitere deg ut av hverdagen for noen timer, så du kan gå inspirert og beriket tilbake.

doktor_proctor01017

KILDEN TEATER

Kilden Teater er landsdelens viktigste profesjonelle institusjon og scene for dramatisk kunst. Teaterscenen i Kilden er en av Nordens mest moderne, og en optimal arena for teatret som formidlende kunstart.

carmen045

Kilden Opera

Kilden Opera er et av Norges fremste miljøer og scener innen den tradisjonsrike kunstarten. Visjonen er å være en produserende og formidlende profesjonell virksomhet som skal presentere opera av høy kunstnerisk kvalitet, for et bredest mulig publikum.

høyrem

Kilden Kultur

Kilden Kultur produserer og formidler gjestespill og konserter som ligger på utsiden av Kildens egne kunstproduserende enheter. Denne avdelingen sikrer med det et mangfold av lokale, nasjonale og internasjonale oppsetninger, med en felles målsetning om å bringe bredden av kvalitetsmusikk og -scenekunst ut til publikum i regionen.

SPOR

Kilden Dialog

Vi i Kilden tror at alle mennesker kan ha glede og nytte av å være en del av kunstneriske prosesser. Derfor har vi etablert Kilden Dialog. Hver uke kommer deltakere i alderen 8 til 85 år til Kilden for å for a være med i prosjekter innen teater, dans, sang og musikk.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt