Kildens digitale saler er alltid åpne

Selv om Kilden teater og konserthus er stengt for en periode, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for at du skal kunne ha flotte teater- og konsertopplevelser hjemme i din egen stue. Vi, og alle musikerne og scenekunstnerne som medvirker i opptakene, håper du kan glede deg over symfonikonserter, dukketeater, visesang, foredrag og mye mer.

Vi anbefaler

SPOR 2019

Hva får du når du kobler ungdommer, med og uten funksjonsnedsettelser, sammen med profesjonelle kunstnere? Samspill, vennskap, personlig utvikling – og en forestilling som berører og sprenger grenser. SPOR er en forestilling med ungdom som har psykiske og fysiske funksjonsnedsettelser og deres medelever på skolen, samt med Kristiansand Symfoniorkester.

LørdagsKilden – 7 ting du kan gjøre når du kjeder deg

Bilde av en ung kvinne som har en boks med bakepulver på hodet og en flaske eddik i hånda

 

På vår digitale Lørdagskilden 4. april kl. 13.00 skal skuespiller Isabel Toming vise deg syv ting du kan gjøre når du kjeder deg. Du skal få være med på både vulkanutbrudd og orkan med garanti om masse glitter. Det gøyeste er at vi skal vise deg hvordan du kan lage alt dette selv, hjemme på ditt eget kjøkken. Gå til Facebook-eventet

Konserter med KSO

Andre forestillinger og konserter

Økt nettbruk kan gi problemer med strømming

Du kan i perioder oppleve problemer med strømming av videoene våre, enten i form av at bilde blir hengende, eller at lydkvaliteten blir dårligere. Dette skjer på grunn av den enorme nettrafikken dugnaden mot koronaviruset medfører. Vi anbefaler alle som opplever dette til å laste videoen inn på nytt, sette den på pause i noen minutter, før du igjen starter avspilling. Hvis ikke dette hjelper – prøv igjen senere.

KSO PLAY – Enda bedre lyd- og bildekvalitet

Bilde av mobil med KSO PLAY på skjermen. Tekst: KSO PLAY

Ønsker du å se konsertene med Kristiansand Symfoniorkester i topp lyd- og bildekvalitet kan du laste ned appen KSO Play. Vi har nå fjernet premium-innlogging slik at alle som har appen kan se alt innholdet. Flerkameraopptakene gjøres av Kildens produksjonsteam Kilden Digital.

Appen kan lastes gratis ned på din telefon, nettbrett, AppleTV eller ChromeCast.

Ikon for Apple App StoreIkon for Google play. tekst: Tilgjengelig på Google Play