Kildens digitale saler er alltid åpne

Selv om Kilden teater og konserthus har et redusert tilbud på grunn av korona-situasjonen, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for at du skal kunne ha flotte kulturopplevelser hjemme i din egen stue.

Vi anbefaler

Jordens Sang

Jordens Sang av Rolf Gupta ble urfemført 14. november 2019 i Kilden teater og konserthus, som et bestillingsverk i anledning KSOs 100-årsjubileum. Verket fikk strålende anmeldelser ved fremføringen. Jordens sang reflekterer over de mest grunnleggende spørsmålene menneskeheten til alle tider har stilt. Det er en historie om skapelsen, inspirert av 3000 år gamle indiske tekster som omhandler hva som skjedde før skapelsen og hvem som skapte selve skapelsen. Jordens sang handler også om at vi må ta vare på jorda vår. Komponist: Rolf Gupta. Dirigent: Peter Szilvay. Solister: Lydia Mahnkopf (sopran) og Florian Almedal Sillito (guttesopran). Med: Kilden Vokalensemble, Kristiansand Operakor, Kristiansand Domkirkes Guttekor og Frikirkens Kammerkor.    

Konserter med KSO

Andre forestillinger og konserter

Denne tjenesten tilbys av Kilden teater og konserthus. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

KSO PLAY – Enda bedre lyd- og bildekvalitet

Bilde av mobil med KSO PLAY på skjermen. Tekst: KSO PLAY

Ønsker du å se konsertene med Kristiansand Symfoniorkester i topp lyd- og bildekvalitet kan du laste ned appen KSO Play. Vi har nå fjernet premium-innlogging slik at alle som har appen kan se alt innholdet. Flerkameraopptakene gjøres av Kildens produksjonsteam Kilden Digital.

Appen kan lastes gratis ned på din telefon, nettbrett, AppleTV eller ChromeCast.

Ikon for Apple App StoreIkon for Google play. tekst: Tilgjengelig på Google Play