loader
30. nov 2018 - 29. des 2018
Teater- og Operasalen
Familie/Barn, Jul, LørdagsKilden, Teater
100 - 450 NOK

Gutta i Juletrehuset

Kilden Teater presenterer: Gutta i Juletrehuset

Urpremiere 30. november.

Den bestselgende bokserien «Gutta i Trehuset» er utgitt i over 30 land. Forfatteren Andy Griffiths og tegneren Terry Denton har vunnet over 70 priser for bøkene sine. I dette nesten selvbiografiske fantasiprosjektet, bor Andy og Terry i et 104 etasjers trehus med sjokoladefoss, brusfontene, marshmallow-kanon, haibasseng, ninjasnegler, babydinosaurer og det meste annet et barn kan drømme om.

Denne gangen har australske Andy og Terry skrevet en helt ny historie på bestilling fra Kilden Teater. Her gjør Andy og Terry seg klare til jul. I sitt underjordiske laboratorium har de laget evig-utvidende-julestrømper som kan utvide seg, ja…, i det uendelige. Slik vil de lure Julenissen til å gi dem sinnsykt mange gaver. Dessverre krasjlander Julenissens slede under landing, og selveste Julenissen faller rett ned i Andy og Terrys klonemaskin. Når hundrevis av nisser slåss om hvem som er den ekte julenissen, samtidig som Juletrehuset trues av en ond snømann, ser det mørkt ut for julefeiringen 2018. En ting er i alle fall sikkert: Andy og Terry klarer ikke å redde julen uten hjelp av Rudolf, Pia og en gjeng flyvende katnarier.

«Vi lover galskap og julemagi i like mengder. Denne forestillingen skal sette både barn, foreldre og besteforeldre i riktig stemning til jul» sier Birgit Amalie Nilssen, teatersjef.

Regi: Birgit Amalie Nilssen
Co-regi: Christine Helland
Scenografi: Frode Holgersen og Camilla Lilleengen
Koreografi: Kiersten Kauffman
Kostymedesign: Janne Robberstad
Lysdesign: Joakim Foldøy
Lyddesign: Simen Hefte Endresen

Medvirkende:
Johannes Blåsternes
Ina Maria Brekke
Ann-Ingrid Fuglestveit-Mortensen
Ghopi Prabaharan
UngdomsKilden

Alt som kan gå galt, går galt – Gutta i juletrehuset

Andy og Terry er tilbake. Nå skal gutta i trehuset feire jul over beskjedne 104 etasjer –  fylt med alt fra klonemaskin til haibasseng. Det er bare å glede seg til galskapen.

Galskapens brødre

Tegner Terry Denton og forfatter Andy Griffiths hadde aldri sett for seg at tullballet deres ville føre til internasjonal suksess. 

Som Kildenvenn får du 20% rabatt på denne forestillingen 5. – 7. desember. Last ned Kildenvenn-appen i Apple Appstore eller Google Play.

KJØPE BILLETTER

november 2018

desember 2018

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt