loader
13. SEPT 2017
Multisalen
Festival
100.00 - 225.00 NOK

Nå løper vi

Nå løper vi

Pia Maria Roll

 

Alder/Age: 10 år+

 

«Dette er søsteren min. Hvis hun hadde vært et dyr, hadde hun vært en marihøne.Hvis hun hadde vært et våpen, hadde hun vært en håndgranat.»

I 1986 flykter åtte år gamle Sara og tre år gamle Buzhan fra sitt hjem i irakisk Kurdistan. Saddam Hussein har erklært Kurdistan for «forbudt område», og til og med ville dyr blir skutt. Søskenparet er på flukt i 8 år før de får asyl i Norge, de vokser opp i Tønsberg og begge utdanner seg til skuespillere.  I Nå løper vi møter vi Sara og Buzhan som forteller sin dramatiske historie med humor og musikalitet i denne høyst aktuelle forestillingen, og kritikerne er sterkt berørte av denne nære og autentiske fortellingen:

«” Nå løper vi” er et stykke som brenner. Teater som brenner når verden brenner. Forestillingen er bokstavelig talt smertelig aktuell. Pia Maria Roll, Sara og Buzhan Baban binder oss fast, og tvinger oss til å se» (Mariken Lauvstad på Periskop)

 

Pia Maria Roll har gjort seg bemerket som en landets mest markante teaterkunstnere og har mottatt flere priser for sine dokumentariske forestillinger. Dette er hennes første forestilling for et barnepublikum.

 

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt