loader
7. okt 2017
Multisalen
Familie/Barn, Teater
50.00 NOK

Poteter har ingen vinger

Kilden Teater presenterer en varm og omsorgsfull historie om en foreldreløs, søt, liten potetjente som får to sørgende foreldre til å våge å le igjen.

Fritjolf og Clara våkner om morgenen 6. mai. Det er 13-årsdagen til deres datter Lela, men Lela ble aldri mer enn seks år. Foreldrene sørger, og har ikke åpnet døren inn til datterens rom siden den gang.

Denne vonde dagen føles vanskelig og meningsløs uten hedersgjesten, men en liten skapning dukker opp og snur alt på hodet. En liten potetjente har rømt fra potetfabrikken etter å ha sett potetforeldrene bli til potetmos.

Den sjarmerende poteten er åpen, barnlig, morsom og nysgjerrig. Hun elsker saft, som Lela også gjorde. På en finurlig måte endrer det lille vesenet noe i Clara og Fritjolf. De ler igjen – ja, ler! Er det virkelig greit å være glad?

«Poteter har ingen vinger» er visuelt vakker, trist, morsom og ærlig. Handlingen er laget for barns fantasi og måte å undre over store spørsmål på. Den gir et fint grunnlag for samtale om følelser, sorg og døden.

 

Varighet 45.min.

Passer for barn fra 5 år.

 

Manus: Christina Veronika Mauer
Regi: Laura Christina Brøvig Vallenes

Dramaturg: Endre Sannes Hadland

Komponist/lyddesign: Leon Muraglia

Medvirkende: Laura Christina Brøvig Vallenes og Johannes Blåsternes

 

 

Sorg, håp, døden og et nakent hjerte

«POTETER HAR INGEN VINGER» er historien om en helt vanlig utseende potet som får to sørgende foreldre til å bryte sin selvpålagte isolasjon.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt