loader
16. aug 2019
Konsertsalen
Konsert, KSO
100 NOK

Praktfull sesongprolog

Kristiansand Symfoniorkester med gjester.

Praktfull Sesongprolog er en konsert satt sammen i et samarbeid med Agder Folkemusikkarkiv og Universitetet i Agder. Derfor får dere oppleve både klassiske smakebiter fra orkesterets sesong 2019/20 og alt fra musikalnumre til stevleik og jazz!

Kristiansand Symfoniorkester skal akkompagnere sine gjester med nyskrevne arrangement eksklusivt for disse musikerne, og dette er gjestelisten for kvelden:

Alexander Rybak kommer for å fremføre blant annet musikk fra den kommende musikalen «Trolle» som har urpremiere her i Kilden den 28. november i år. Musikalen er basert på barneboken «Trolle og den magiske fela» som Rybak selv har skrevet og som ble utgitt i 2015. Innslaget er en duett sammen med vokalist Ingeborg Walther. Folkemusikkarkivet bidrar med Kirsten Bråten Berg som sammen med sin datter Sigrid Bjørgulvsdotter og sin unge og svært talentfulle elev, Eldbjørg Trydal Rysstad, skal stå for folkemusikken denne kvelden. Fra Universitetet i Agder kommer jazzgitarist Rolf Kristensen sammen med vokalist og tekstforfatter Kari Iveland. De skal fremføre et nytt arrangement på låten, «Tango», fra platen «Shimmering Minor» I tillegg kommer vokalist Hilde Norbakken, og alle disse tre stiller med eget band. 

Hjertelig velkommen!

Kildens restaurant Frihavn og barer er åpne. I foajéen møter du kyndige personer som vil gi deg gode råd ved kjøp av abonnement eller separate konserter for sesongen 2019/20. 

Medvirkende: 

Alexander Rybak

Ingeborg Walther

Kirsten Bråten Berge

Sigrid Bjørgulvsdotter

Eldbjørg Trydal Rysstad

Rolf Kristensen

Kari Iveland

Hilde Norbakken

Band:

Per Elias Drabløs

Jan Inge Nilsen

Bernt Moen 

Dirigent: Lars Thomas Holm

Arrangører: Gaute Storås og Hans Mathiesen

KJØPE BILLETTER

august 2019

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt