loader
25. feb 2017
Multisalen
Familie/Barn, Teater
50.00 NOK

Romeo & Julie

Kilden Teater presenterer:
LørdagsKilden

Fra 6 år.

Av William Shakespeare.Verdens vakreste kjærlighetshistorie.
Midt i en verden av fiendskap og hat, klarer to ungdommer å se hverandre som mennesker i stedet for som «en av de andre».
Romeo og Julie er tenåringene som valgte å ofra alt for sin kjærlighet. Men de er også ungdommene som skapte fred da alle voksne rundt dem trodde fred var umulig.
Ved hjelp av dukker,sverd, hologrammer og vill teaterlek, vil vi formidle en versjon med fokus på hver enkeltes mulighet til å stoppe opp og ta valg på tvers av det gjengen rundt forventer.

Biografier

Foto: Ida Oppen
Foto: Ida Oppen

Ina Maria Brekke er utdannet som skuespiller ved Liverpool Institute for Performing Arts. Etter utdannelsen har hun medvirket i flere film- og tv-produksjoner, sist som Jen i «Clowne» (Jarand&Jens), Mari i «Dumpa»(NRK) og Olivia i «Benjamin Falck and the Ghost Dagger» (Creative Lads/Go Electra). På scenen har hun i det siste vært å se som Sara i «Abra Havn» (Kristiansand Dyrepark), Pippi i «Pippi Langstrømpe»(Haugesund Teater og Kilden m/KBUT), Klatremus i «Hakkebakkeskogen» (Kristiansand Dyrepark), Lise i «Doktor Proktors Prompepulver» (Agder Teater) og nå som Liesl i «The Sound of Music». Hun skrev også kortfilmen «ANA» som, med støtte fra NFI, ble produsert og spilt inn i Los Angeles.

Foto: Helene Kjærgaard
Foto: Helene Kjærgaard

Christian Hestø er utdannet med BA-grad i skuespillerfag ved Westerdals Oslo ACT, og var ferdig våren 2016, men har jobbet aktivt siden 2010.

Han har blant annet medvirket som programleder i Megafon på NRK-Super, skuespiller i en sesong av Hotel Cæsar, Telenors Terminator-reklamefilmserie og Maridalsspillet. Christian var sist aktuell i Shakespeare-komedien «Like for Like» ved Akershus Teater høsten 2016.

I tillegg har Christian flere års erfaring som voice og dubbeskuespiller og har regissert og produsert 3 spillefilmer.

Laura er utdannet ved Akademi for Figurteater i Fredrikstad og har arbeidet i flere år som scenekunstner. Hun er skuespiller, dukkefører og regissør. Hun har i sitt kunstneriske arbeid fokusert mye på stedspesifikk kunst og har blant annet hatt performancer i Aquarama og Kristiansand Domkirke.

Ved Kilden har hun først og fremst arbeidet som regissør, sist med forestillingen Anne Franks Søsken og er snart aktuell i neste års DKS satsning. Nå er hun mer enn klar for å være figurspiller i «Romeo og Julie».

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt