loader
18. okt 2019
Multisalen
Jazz, Konsert
100 - 225 NOK

Runar Nørsett Trio

Kilden Kultur presenterer: Runar Nørsett Trio

Runar Nørsett Trio begynte sitt musikalske samarbeid som trio i 2017. Med utgangspunkt i låtene til pianist, komponist og fastlege Runar Nørsett, skaper de et energisk, melodiøst og unikt lydbilde som hører hjemme i det nordiske jazzlandskapet, sterkt influert av amerikanske jazzpianister.

Runar Nørsett er opprinnelig fra Lyngdal, men bosatt i Kristiansand fra 2001. Her har han vært akkompagnatør, studiomusiker og pianist i utallige sammenhenger, blant annet med Kristiansand Symfoniorkester.
I 2004 gav han ut sin første instrumentalplate, Solglør, med egne komposisjoner og improvisasjoner over salmemelodier.

På Solglør medvirker den allsidige bassisten Fredrik Sahlander fra Sollefteå i Sverige, og spiller bass i Runar Nørsett Trio. Fredrik har egne prosjekt som SAH!, Dualistic og LEO (Love Exit Orchestra), er 1.amanuensis i bass på Universitetet i Agder og møter stadig talentfulle musikkstudenter.

Slik som Tobias Øymo Solbakk fra Harstad, trommeslager med master fra UiA. Tobias har mange og ulike jern i ilden, blant annet i band som Dualistic, Vian og In Vain, og han er fast trommeslager i trioen.

Disse tre utgjør en energiske trio på utgivelsen From the ashes, som ble spilt inn i mars 2018, men endelig blir utgitt våren 2019.

Konserten varer i 90 minutter uten pause.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt