loader
20. mar 2020 - 29. apr 2020
Intimsalen
Kilden teater, Teater
150 - 325 NOK

Samhold søkes

Kilden Teater og Kilden Dialog presenterer: 

Samhold søkes av Jonas Corell Petersen

Samhold søkes er en morsom forestilling om ensomhet. Og om fellesskap, om samhold og om søken. Med et livserfarent kor og en eminent pianist. 

Vi elsker trygghet. Vi elsker frihet. Men vi kan ikke få begge deler. Vi gleder oss til å være ensomme på intimscenen sammen med over 100 medvirkende og publikum. Forestillingen kretser rundt fellesskap: savnet etter å være en del av noe større, og om klaustrofobien man kan føle når man er en del av noe stort. 

På scenen er en by, et samfunn. En baker, en slakter, en musiker, et kor, en securitasvakt OG et pizzabud OG mange flere. Vi møtes den 20. mars og i tiden fremover, til en forestilling hvor vi synger om å komme ut av vår hud, om et vidunderlig liv og om hvordan vi leges langsomt.

Varighet 90 minutter uten pause.

Teaterkortet

Denne forestillingen inngår i Teaterkortet 2020. Les mer om teaterkortet!

Medvirkende

Ulla Marie BrochUlla Marie Broch er fra Oslo, utdannet på Nordisk Teaterskole i Århus, og har tatt en postgrad ved The Arts Educational Drama School i London.

Siden 1996 har hun jobbet frilans og har en lang merittliste fra teater, radio, tv, film og lydbøker. Hun har opptrådt ved de fleste av landets teatre som bl.a. Nationaltheatret, Rogaland Teater, Hålogaland Teater, Riksteatret, Beaivvas Sami Teahter m.fl. Ved siden av dette har hun jobbet med frie grupper, og siden 2006 har hun turnert verden rundt i flere produksjoner med bl.a. Jo Strømgren Kompani, hvor hun fortsatt er aktuell med Kjøkkenet. Ulla har jobbet med de fleste genre som f.eks Linn Fylke i Hotel Cæsar, Mephistofeles i Dr. Faustus, Bestemor i Georgs Magiske Medisin, Penelope m.fl i Odysseen. Noen kjenner henne kanskje også som Lucy i Jul i Svingen.

Hun er med i det balkaninspirerte glamslam-bandet Fluffers hvor hun synger og spiller melodika, cello og kokosnøtter.

I Kilden blir hun i 2020 å se i Jonas, Samhold søkes, Mysterier og En julefortelling.

Isabel TomingIsabel Toming er fra Oslo, ble ferdig utdannet skuespiller ved Teaterhøgskolen i Oslo i 2018. Samme året debuterte hun i musikalen «Ulven» på Nationaltheatret. Hun har også spilt rollen Sybill Vane i forestillingen Bildet av Dorian Gray ved Winther Teater.

Isabel har medvirket i flere filmer og tv-serier den siste tiden, blant annet Blodtur for Netflix, Livstidfor NRK og Okkupert for TV 3, alle med premiere i 2020.

I 2020 blir Isabel å se i Jonas og Samhold søkes.

Jenny EllegårdJenny Ellegård kommer fra Nesodden, og er utdannet fra Högskolan för scen och musik i Göteborg.

Hun har jobbet frilans fra 2014, og medvirket i flere film-, tv- og teaterproduksjoner, blant annet Frun från Havet ved Göteborg Stadsteater, Peter Pan ved Haugesund Teater, Om enn bare for i kveldved Black Box Teater, Det Går Bra ved Antiteateret, sistnevnte forestilling vant Osloprisen for Beste Scenekunst i 2017. Fra 2016-2019 turnerte hun med den intense forestilling Myke Øyne av Østgaard/ Pendry som omhandler flyktningekrisen, den ble vist på diverse festivaler som Festspillene i Nord-Norge, Heddadagene, SAND- festivalen, Showbox, m.fl.

På film og tv har hun vært å se i blant annet Nrk- serien Valkyrien, hun har hatt mindre roller i Unge lovende og 18, og større roller i de prisbelønte kortfilmene Anna och Tomas skiljer sig, Slik ting ender og On/Off.

I Kilden blir hun i 2020 å se i Jonas, Samhold søkes, Culpa!, Mysterier og En julefortelling.

Sølvstrupene er Kildens seniorkor, med 150 manns- og kvinnestemmer. Koret ble etablert da Kilden åpnet i 2012, og har siden den gang vært med i 17. mai-konsertene med Kristiansand symfoniorkester, og i Kildens juleforestilling Juleevangeliet. I tillegg har de hatt en rekke andre opptredener og konserter både i og utenfor Kilden. Hvert år holder de også den populære vårkonserten med allsang i Kildens foaje. Sølvstrupene ledes av Anne Haugland Balsnes.

Kunstnerisk team

Synne Reichelt Føreland kommer fra Kristiansand. Hun er utdannet ved Esmod Designskole og har en master i kunstfag fra Universitetet  i Agder.

Siden 2014 har hun arbeidet frilans med base i Oslo. Hun har blant annet medvirket i Gjesmearkivet regissert av Miriam Prestøy Lie, og er fast kostymedesigner for performancetrioen DJ Grovi. Hun har også arbeidet som set-kostymør i en rekke norske og internasjonale spillefilmer, blant annet Pyromanen av Erik Skjoldbjærg, Snømannen av Tomas Alfredson og Utøya 22. Juli av Erik Poppe.

Dette er første gang Reichelt Føreland gjester Kilden, og hun skal i 2020 være med på Culpa og En julefortelling.

KJØPE BILLETTER

mars 2020

april 2020

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt