loader
3. SEPT 2020
Konsertsalen
Klassisk, Konsert, KSO

Sesongåpning med Nathalie Stutzmann

Dirigent: Nathalie Stutzmann

Solist: Johan Dalene

Program:

Helena Munktell: Bränningar (1895)
Bo Linde: Fiolinkonsert (1957)
Pjotr Tsjaikovskij: Symfoni nr. 5 (1888)

Sjefdirigent Nathalie Stutzmann innleder sin tredje sesong i Kilden med følelsesladet, melodiøs og dramatisk musikk. Folkloristisk melodikk som illustrerer et opprørt hav møter oss i det symfoniske diktet Bränningar av Helena Munktell, en av flere kvinnelige komponister som i våre dager begynner å få sin rettmessige oppmerksomhet. 

Pjotr Tsjaikovskijs skjebnetunge femte symfoni spiller på hele følelsesspekteret – fra bunnløs fortvilelse til intens opprømthet og triumferende jubel. Det unge norsk-svenske supertalentet Johan Dalene er solist i Bo Lindes romantiske fiolinkonsert fra 1957, et lyrisk og storslått verk med et personlig tonespråk som er vel verdt å bli kjent med. 

Smittevernregler i våre saler

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.
For å ivareta smittevernreglene i salene, selges to og to seter ved siden av hverandre. De neste to setene er blokkert. Blokkeringen er gjort i et sikk-sakk-mønster slik at man ikke sitter rett bak noen.
Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt.
Konsertsalen: 200 av 1100 seter benyttes

Les mer om våre smittevernstiltak her. 

Konsertprogram

Spotify

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt