loader
9. des 2017
Intimsalen
Teater, Ungdom, Voksen
160.00 - 300.00 NOK

Sult1

KILDEN TEATER Presenterer:

SULT1

Sult1 er en heftig, ny norsk musikal – kraftig inspirert av Knut Hamsun, hip hop og norsk rock på sitt aller beste!

I en moderne historie om ung hunger etter å bli sett, hørt og forstått på egne premisser, møter publikum Sara. Gjennom vlogging føler hun seg både hørt og sett, men er den digitale versjonen av Sara en person hun kan leve med?

Av: Jostein Kirkeby-Garstad, Simen Solli Schøien og Geir Zahl

Med: Ina Maria Brekke, Ulrik Waarli Grimstad, Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen, Steffen Mulder og Lars Emil Nielsen.

Forventet varighet: 1t 20min.

Skuespillere

Ina Maria Brekke er utdannet skuespiller ved Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har medvirket i flere film- og tv-produksjoner, bl.a. som Jen i Clowne, Mari i Dumpa(NRK) og senest i kortfilmmusikkvideoen Girls. I tillegg har hun skrevet kortfilmen ANA som ble produsert og spilt inn i Los Angeles. På scenen har hun blant annet vært å se som Pippi i Pippi Langstrømpe, Klatremus i Hakkebakkeskogen, Lise i Doktor Proktors Prompepulver, Liesl i The Sound of Music, Lady Capulet, Mercutio, Ammen og Lorenzo i Romeo og Julie og senest som danser i Terje Vigen i Fjæreheia. I høst har hun medvirket i Jeg vil vaske verden ren på Kilden Teater. Ina er en del av Kildens ensemble og blir til våren å se i Sidespringerne.

Lars Emil Nielsen kommer fra Lillesand og har sin utdannelse fra Universitetet i Agder. Han har produsert og spilt i flere oppsetninger av Pider Ro av Sørlandets egen forfatter Gabriel Scott. Nielsen har siden 2013 vært tilknyttet Kilden Teater, og har medvirket i forestillinger som Den Stundesløse, Reisen til Julestjernen, Villa Contigo, Den Modige, Gutta i Trehuset, Romeo og Julie og var i vår å se som jurymedlem nummer 12 i Juryen – 12 edsvorne. I høst har han medvirket i Jeg vil vaske verden ren på Kilden Teater. På fritiden har han produsert humor- og showkonseptet På Nyklipte Stier som har hatt stor suksess flere steder på Sørlandet de siste somrene.

 

Ulrik Waarli Grimstad er oppvokst i Oslo og Kristiansand, og var i 2015 ferdig utdannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Århus. I ettertid har han spilt ved flere teatre i Danmark, blant annet Aarhus Teater, Teater Svalegangen og Betty Nansen Teateret i København, før han vendte nesen hjemover og ble en del av Kilden Teaters ensemble, hvor han tidligere har medvirket i blant annet Et dukkehjem i rollen som Dr. Rank og jurymedlem nr. 4 i Juryen- 12 edsvorne, samt i høstens teateroppsetning Jeg vil vaske verden ren.

Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen har dramautdannelse fra Høgskolen i Agder.  Hun har jobbet som skuespiller ved Agder Teater siden høsten 2006, og har hatt roller på Kilden siden starten i 2012 hvorpå hun fikk fast stilling høsten 2016. Hun har en rekke produksjoner bak seg; Brand, Hamlet, Mamma meg og menn, HeddaprisnominerteNatta, Julie og Romeo, Prinsessa på Erten, Den Modige, Gutta i trehuset, Villa Contigo, Petrine i Reisen til Julestjernen, Zeitzel i Spellemann på taket, Sigrun i Skyfri Himmel, for å nevne noen, men er nok mest kjent for rollen som Kråka i Spelet om Kråka. I vår var hun å se som juryeleder i Juryen – 12 edsvorne og i høst har hun medvirket i Jeg vil vaske verden ren på Kilden Teater.

Steffen Mulder fra Kristiansand er utdannet skuespiller fra NISS i Oslo. Etter endt utdannelse arbeidet han frilans, men siden 2012 har han vært tilknyttet Kilden Teater. Der har han medvirket i flere oppsetninger som Kilden av Gabriel Scott, Den Stundesløse, Reisen til Julestjernen, Den Modige, Villa Contigo, Gutta i trehuset, Snødronningen og Juryen – 12 edsvorne. I tillegg har han utviklet manus til flere oppsetninger for Den kulturelle skolesekken i Kristiansand. I 2016 debuterte Mulder som regissør for Romeo og Julie, en forestilling som senere ble spilt for skolebarn i hele Agder.

 

Kunstnerisk team

Jostein Kirkeby-Garstad har regissert og koreografert teaterforestillinger og musikaler i Norge i snart 20 år. Han har bl.a. jobbet ved Det Norske Teatret, Torshovteatret, Haugesund Teater og Nordland Teater. Han hadde regi på ”Annie” ved Folketeateret i 2013 og ”Skjønnheten og Udyret” ved Christiania Teater i 2014.

I Kilden hadde han regi på Doktor Proktors Prompepulver i 2015 og koreografi på The Sound of Music i 2016. Han har skrevet og dramatisert flere teaterstykker og musikaler, bl.a. for Dyreparkens versjon av Hakkebakkeskogen, Kardemommeby og Kristian And fra Herli Land. Jostein har også skrevet sangtekster og sketsjer for private aktører og komikere, blant annet Ylvis, RaskeMenn og Soleglad & Løvold.

 

Simen Solli Schøien er komponist, produsent og bassist. Han har spilt konserter med ulike band og konsepter som bl.a ”Dobbeltmono” og ”Funk You”. Han var også bassist på Oslo Nye Teaters oppsetning  «Teaterkonsert med musikk av Leonard Cohen». Han har de senere årene jobbet som komponist med den prisbelønte spillefilmen ”Mer eller mindre mann” (The Grand Prix Crystal Globe-vinner i 2012) og i dokumentarer som ”Drifting”, ”Livet”, ”Når mamma blir syk” og andre audiovisuelle utrykk. Han jobber som produsent for mange ulike artister innen pop, urban og hiphop-miljøet, bl.a. Cezenando, Paperboys og Alan Walker.

Geir Zahl er mest kjent som gitarist og oljetønnist i Kaizers Orchestra, som herjet land og strand, inn- og utland, fra 2001 til 2013. Geir grunnla og skrev låter til bandet sammen med makker Janove Ottesen og til sammen ga bandet ut åtte album, som alle nådde nr. 1 på VG-lista i Norge. Bandet spilte nærmere tusen konserter i inn- og utland i løpet av sine 12 år i tjeneste for norsk rock.

Han har også gitt ut to engelskspråklige solo-album under navnet «Zahl» i 2007 og som «Uncle Deadly» i 2010. I 2007 skrev han musikk til den norske spillefilmen «Mannen som elsket Yngve» sammen med Tore Renberg og John Erik Kaada.

Geir har også erfaring fra teaterverden, han var blant annet medansvarlig da Rogaland Teater satte opp Kaizermusikalen «Sonny» i 2011 og han var gitarist i forestillingen «Teaterkonsert med sanger av Leonard Cohen» på Oslo Nye Teater høsten 2015.

Mike Robertson er lysdesigner, utdannet fra den svært anerkjente Guildhall School of Music & Drama i London og blant annet vinner av fagprisen Laurence Olivier Award. Mike Robertson var lysdesigner på Kilden i 2015, i musikalen ”Det Perfekte Liv”. Han designer lys for teater, opera og musikaler verden over, når han ikke arbeider hjemme i London og kaster sitt lys over populære west-end produksjoner der. Etter ”Sult1” i Kilden lager han lys til to kommende London-oppsettinger: ”Daisy Pulls It Off” og musikalen ”Bananaman”.

Joakim Foldøy har lang fartstid som designer ved adskillige oppsetninger rundt omkring i Norge. De siste årene har han vært involvert i flere av produksjonene ved Kilden Teater og Konserthus, blant annet som produksjonsdesigner for ”Plutselig Pervo”, lysdesigner på ”En folkefiende”, ”Snødronningen” og ”Terje Vigen”, og lyssetting/videoteknikk på ”Kvinnekuppet”. Innen musikalgenren har han blant flere gjort ”Chess”, ”Les Miserables”, ”Miss Saigon” og ”Skjønnheten og udyret”.

Film

Sult1 på likes

Hva skjer når Knut Hamsun møter en kvinnelig Eminem på Insta? Svaret får du kanskje i Kilden i høst, når Hamsuns «Sult» danner bakteppet for en hiphop-musikal.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt