loader
28. sep 2018 - 12. okt 2018
Intimsalen
Teater
100 - 300 NOK

Tingenes tilstand

Kilden Teater presenterer: Tingenes tilstand.

Tingenes tilstand handler om Adam som jobber deltid som vakt på et kunstmuseum ved siden av litteraturstudier ved universitetet. Han lever et rolig og kanskje litt kjedelig liv, helt til den over gjennomsnittet funky kunststudenten Evelyn kommer seilende inn på muséet – med en boks grafittimaling. Evelyn vil tagge ned en statue i protest mot kunstnerisk sensur. Adam får i samme slengen telefonnummeret hennes sprayet på vaktuniformen, og så går det som det må gå: Motsetninger tiltrekker hverandre og søt musikk oppstår. Evelyn har mange ønsker for hvordan drømmemannen hennes skal være, og Adam endrer seg gladelig for å beholde henne. Til slutt kjenner ikke Adams venner ham igjen i det hele tatt, men han har jo Evelyn. Tror han i alle fall.

Tingenes tilstand er en moderne Dorian Gray-historie sterkt inspirert av Oscar Wildes roman. Stykket er skrevet av amerikanske Neil LaBute, en prisvinnende filmskaper og manusforfatter. Tingenes tilstand ble skrevet for Almeida Theatre i London i 2001, og har senere blitt produsert flere ganger i London og New York. Stykket er også blitt til en spillefilm med regi av LaBute selv. Kilden Teaters versjon regisseres av Gianluca Iumiento og spilles av Kildens eget teaterensemble: Johannes Blåsternes, Ina Maria Brekke, Steffen Mulder og Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen.

Medvirkende:

Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen
Steffen Mulder
Ina Maria Brekke
Johannes Blåsternes

Kunstnerisk team:

Regissør: Gianluca Iumiento
Scenograf: Ryall Burden
Kostymedesigner: Jessica Romberg
Lysdesigner: Markus Tarasenko Fadum
Lyddesigner: Eirik Mordal
Dramaturg: Endre Sannes Hadland

Som Kildenvenn får du 20% rabatt på denne forestillingen. Gjelder 29. september og 2. – 4. oktober. Last ned Kildenvenn-appen i Apple Appstore eller Google Play.

KJØPE BILLETTER

september 2018

oktober 2018

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt