loader
28. nov 2019 - 28. des 2019
Teater- og Operasalen
Familie/Barn, Teater
150 - 500 NOK

Kilden Teater presenterer: Trolle og den magiske fela, en musikal av Alexander Rybak og Jostein Kirkeby-Garstad etter Alexander Rybaks musikk og bok «Trolle og den magiske fela».

Musikalen får urpremiere i Kilden 28. november 2019 og blir julens store familieforestilling med Alexander Rybak i tittelrollen.

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. En dag finner Trolle en magisk fele som kan endre alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart får Trolle trøbbel. Det er da Alva dukker opp og viser Trolle kraften i ekte vennskap.

«Trolle og den magiske fela» er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre.– For meg har det vært viktig å skrive historien om Trolle. Det er viktig for meg å fortelle barn at de ikke er alene om å føle seg annerledes. At de ikke må slutte å tro på gode vennskap, selv om det kan ta lang tid, sier Alexander Rybak.

Medvirkende

Alexander Rybak, Stig-Werner Moe, Ingeborg Walther, Reidar Sørensen, Teodor Janson, Fransiska Sveinall, Anne Sjøbakken Fleiner, Lars Helge Throndsen, Ola Magnus Gjermshus, Kirsti Lucena M Andersen og elever fra UngdomsKilden.

Kunstnerisk team

Regi: Jostein Kirkeby-Garstad
Musikalsk ansvarlig: Per Elias Drabløs
Vokalprodusent:Hilde Norbakken
Koreografi: Maria Wulcan
Scenografi: Libby Watson
Kostyme- og maskedesign: Helena Andersson
Lysdesign: Mike Robertson
Lyddesign: Simen Hefte
Produsent: Jørgen Macdonald 

Premiere i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand 28. november 2019. Spilles til 28. desember.

Anbefalt alder fra 5 år. 

Magien I TROLLE

– For meg har det vært viktig å skrive historien om Trolle. Det er viktig for meg å fortelle barn at de ikke er alene om å føle seg annerledes.

Trolle – Fra bok til scene

Da Alexander Rybak turnerte med Fairytale, begynte han å skrive på eventyret om Trolle. Ti år senere er han klar for å skape magi på musikalscenen. Når Kilden åpner dørene

KJØPE BILLETTER

november 2019

desember 2019

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt