Om smittevern og ditt besøk i Kilden

Før ditt besøk i Kilden teater og konserthus

Billettskranken i Kilden er åpen, men vi oppfordrer alle som har mulighet til å hente ut billettene digitalt på Kilden.com. Alle som skal inn i en sal, må ha billett.

Hold deg hjemme hvis du føler deg syk

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.

Transport

Vi oppfordrer alle til å komme til Kilden i egen bil, sykle eller gå, og ikke belaste kollektivtransporten unødvendig.

Salene i Kilden

For å overholde smittevernreglene inne i salene bruker vi annethvert sete i sikk-sakk-mønster. Setene er adskilt med et lite bord du kan sette drikken din på. Vi åpner dørene til salene i god tid, slik at det ikke blir kø. Vi vil også forlenge pauser slik at alle skal få god tid til å komme seg inn og ut av salen, samt toalettbesøk.

Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig ved inngangene. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

Garderobe

Våre garderober er midlertidig stengt.

Servering av mat og drikke

Foajébaren er åpen og har enkel servering av drikke og lunsj. Her er det kun kontantfri betaling. Dersom galleri og balkong er i bruk, oppfordrer vi til bruk av barene i disse etasjene for å unngå kø i foajeen. Det vil inntil videre ikke være mulig å bestille pausedrikke på forhånd.

Restaurant Frihavn åpner 1. september og vil være åpen før alle konserter og forestillinger i høst. Vi har redusert antall seter i restauranten for å overholde smittevernreglene på 1 meter.

Toalettene er åpne

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir jevnlig og grundig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på billett@kilden.com.

Velkommen tilbake til Kilden teater og konserthus!

Irene Svendsen

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt