Om smittevern og ditt besøk i Kilden

Før ditt besøk i Kilden teater og konserthus

Vi anbefaler alle å hente ut billettene digitalt på Kilden.com. Billettskranken i Kilden vil være stengt i juli, dersom du ikke har billett, kan du skrive deg på en liste når du kommer, dersom det er ledig plass på foajé-arrangementet. Alle som skal inn i en sal, må ha billett.

Hold deg hjemme hvis du føler deg syk

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.

Transport

Vi oppfordrer alle til å komme til Kilden i egen bil, sykle eller gå, og ikke belaste kollektivtransporten unødvendig.

Salene i Kilden

For å overholde smittevernreglene inne i salene bruker vi annethvert sete i sikk sakk mønster. Setene er adskilt med et lite bord du kan ha drikken din på i salen. Vi vil åpne dørene til salene i god tid, slik at det ikke blir kø. Vi vil også forlenge pauser slik at alle skal få god tid til å komme seg inn og ut av salen, samt toalettbesøk.

Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånd-desinfiserende middel vil være tilgjengelig ved inngangene. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Garderobe

Våre garderober vil midlertidig være stengt.

Servering av mat og drikke

Foajébaren er åpen og har enkel servering av drikke og lunsj i sommer. Kun kontantfri betaling. Bestilling via serveringspersonale. Dersom galleri og balkong er i bruk, oppfordrer vi til bruk av barene i disse etasjene for å unngå kø i foajeen. Det vil inntil videre ikke være mulig å bestille pausedrikke på forhånd.

Restaurant Frihavn åpner 1. september og vil være åpen før alle konserter og forestillinger i høst. Vi har redusert antall seter i restauranten for å overholde smittevernreglene på 1 meter.

Toalettene er åpne

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på billett@kilden.com.

Velkommen tilbake til Kilden teater og konserthus!

Irene Svendsen

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt