Om smittevern og ditt besøk i Kilden

 

Før ditt besøk i Kilden teater og konserthus

Billettskranken i Kilden er åpen, men vi oppfordrer alle som har mulighet til å hente ut billettene digitalt på Kilden.com. Alle som skal inn i en sal, må ha billett.

 

Hold deg hjemme hvis du føler deg syk

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.

 

Transport

Vi oppfordrer alle til å komme til Kilden i egen bil, sykle eller gå, og ikke belaste kollektivtransporten unødvendig.

 

Salene i Kilden

For å ivareta smittevernreglene er antall plasser i salene redusert slik at det vil være en meter til neste person. I Teater- og Operasalen, Intimsalen og Multisalen selges billettene unummerert. Du velger selv sete når du kommer inn i salen. Det vil være både enkle og doble seter. Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt.
I Konsertsalen selges billettene nummererte.

  • Intimsalen: 50 av 100 seter benyttes – unummererte plasser
  • Multisalen: 90 av 220 seter benyttes – unummererte plasser
  • Teater- og Operasalen: 200 av 660 seter benyttes – unummererte plasser
  • Konsertsalen: 200 av 1100 seter benyttes – nummererte plasser

 

Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig ved inngangene. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

 

Garderobe

Våre garderober er midlertidig stengt.

 

Servering av mat og drikke

Foajébaren er åpen og har enkel servering av drikke og lunsj, med kontantfri betaling. I stedet for at du bestiller og får servert i baren, ber vi deg om å starte med å finne et hyggelig bord. Der vil du få besøk av en av våre servitører som tar bestilling og deretter serverer det du ønsker ved bordet. Det samme gjelder bestilling og servering i pauser mellom konserter/forestillinger.

Frihavn åpner 3 september. Restauranten er åpen når det er forestillinger i konsertsalen, teatersalen og multisalen. Når det kun er forestilling i intimsalen, er det bare foajébaren som er åpen.

 

Toalettene er åpne

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir jevnlig og grundig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på billett@kilden.com.

Velkommen tilbake til Kilden teater og konserthus!

Irene Svendsen

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt