Om smittevern og ditt besøk i Kilden – våren 2020

I mai og juni vil vi tilby en rekke arrangementer i Kildens foaje. Arrangementene er gratis, men du må hente ut billett. Det er begrenset antall billetter til hvert arrangement.

Før ditt besøk i Kilden teater og konserthus
Vi anbefaler alle å hente ut billettene digitalt på Kilden.com.

Billettskranken i Kilden er åpen fra kl. 11- 15. Her kan du få kjøpt og hentet billetter. Av smittevernhensyn tar vi kun imot betaling med kort.

Foreløpig har vi bare anledning til å ha maksimalt 50 publikummere samtidig.

Hold deg hjemme hvis du føler deg syk
Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.

Transport
Vi oppfordrer alle til å komme til Kilden i egen bil, sykle eller gå, og ikke belaste kollektivtransporten unødvendig.

Oppmøtested i Kilden
Oppmøte skjer i foajeen der også arrangementet finner sted. Der er det rikelig med plass slik at alle kan holde minst én meters avstand til andre publikummere man ikke kommer i følge med.

Kommer du sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med, vil dere få sitte ved siden av hverandre.

Håndvask og hygiene
Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånddesinfiserende middel vil være tilgjengelig på alle våre toaletter, og på en rekke andre steder der publikum ferdes.

Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Garderobe
Våre garderober vil midlertidig være stengt.

Servering av mat og drikke
Foajebaren er åpen for enkel servering av kaffe og lunsj. Kun kontantfri betaling. Bestilling via serveringspersonale. Foajebaren åpner kl. 11, men er stengt under selve arrangementet for å ikke forstyrre. Vi anbefaler at du handler i god tid før, eller etter arrangementet.

Toalettene er åpne
Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på billett@kilden.com.

Velkommen tilbake til Kilden Teater og konserthus!

Irene Svendsen

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt