Konsertmester 1 og konsertmester 2

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i én samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. I 2018 opplevde 186.000 publikummere 778 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 257 årsverk og 23 nasjonaliteter.

Kristiansand Symfoniorkester

Sjefdirigent: Nathalie Stutzmann

Kristiansand Symfoniorkester er et spennende, ungt og engasjert orkester med 70 musikere. Sjefdirigent er Nathalie Stutzmann og første gjestedirigent Julian Rachlin. Gjennom sesongen dirigerer bl.a. Michael Schønwandt, Marc Soustrot, Eva Ollikainen og Marko Letonja. Orkesteret lager abonnementskonserter, barn og familiekonserter, så vel som cross-over-, outreach- og kammermusikkproduksjoner. KSOs hovedarena er Kildens Konsertsal med 1180 sitteplasser som åpnet i 2012.

KRISTIANSAND SYMFONIORKESTER SØKER KONSERTMESTER 1 OG KONSERTMESTER 2 som i tillegg til å holde et høyt nivå på sitt instrument, også har gode leder- og kommunikasjonsegenskaper.

Til denne stillingen er det åpen søknadsfrist. Ved interesse for stillingen, send oss søknad og CV. Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil bli invitert til prøveuke/uker. Ansettelsesprosessen omfatter intervju, kammermusikk og eventuelt flere momenter.

Konsertmester 1 bruttolønn: pr. år fra kr 659.841,- (2018)

Konsertmester 2 bruttolønn: pr. år fra kr 564.716,- (2018)

Kilden er underlagt offentlighetsloven.

 

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver: Kilden Teater og Konserthus

Sted: Kristiansand

Tittel: Konsertmester I

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 100

Kontaktinfo:

Orkestersjef Birgit Lundmark på tlf. +47 909 47 003 eller e-post birgit.lundmark@kilden.com

Orkesterregissør Borghild Løvbrøtte på tlf. +47 947 83 309 eller e-post borghild.lovbrotte@kilden.com

Kilden

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt