Kristiansand symfoniorkester søker tydelig og engasjert orkestersjef

Kristiansand symfoniorkester består av 71 musikere, samt en administrasjon på åtte. Orkesteret, med sin sjefdirigent Nathalie Stutzmann, er inne i en spennende vekstfase, og kan vise til økende oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

Vi søker nå en tillitvekkende, tydelig og engasjert orkestersjef som kan bidra til å videreutvikle orkesteret i tråd med Kildens virksomhetsplaner og strategiske mål om kunstnerisk vekst, digitalisering og publikumsøkning.

Orkestersjefen inngår i KSOs ledergruppe og rapporterer til orkesterdirektør, og samarbeider tett med Kildens HR-seksjon.

Rett kandidat har sannsynligvis erfaring fra HR-arbeid i lignende organisasjon. Du bør ha jobbet i et orkester tidligere, men ikke nødvendigvis som orkestersjef.

Vi kan tilby en spennende lederstilling i en organisasjon i utvikling. Gode pensjons- og forsikringsordninger og lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne as, Gro Møllerstad, tlf 915 59 752 eller Åsta Braathen, tlf 989 01 025.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 27. januar 2020.

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand symfoniorkester, Kilden teater, Kilden opera, Kilden kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i én samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. I 2018 opplevde 186.000 publikummere 778 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 269 årsverk og 25 nasjonaliteter.

Irene Svendsen

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt