Barn og unge

Kilden Teater og Konserthus skal by på opplevelser for mennesker i alle aldre. Tar du med barna i Kilden, er det vår oppgave å levere profesjonell musikk og scenekunst som berører også de minste. Året rundt tilbyr vi egne konsepter og et eget program for barn og barnefamilier. Både store og små har mye å glede seg til!

 

LørdagsKilden

Velkommen til familiens dag i Kilden! Hver lørdag formiddag gjennom våren og høsten inviterer vi til lekne og humoristiske forestillinger og konserter som får både store og små til å le, tenke og bli nysgjerrige. På LørdagsKilden får barna oppleve scenen på nært hold. Gjennom ulike former for sang, dans, drama og lek tar vi publikum med på spennende reiser.

Barnas Kildendag

Drømmer barnet ditt  om å dirigere et strykeorkester? Kanskje prøvespille et instrument? Male kulisser, kle seg ut i teaterkostymer eller spille figurteater? På Barnas Kildendag blir drømmen til virkelighet. Dette er dagen der vi åpner alle saler og inviterer barna inn på innsiden – for å se, oppleve og prøve det vi driver med i Kilden.  Barnas Kildendag arrangeres i januar hvert år.

 

Den kulturelle skolesekken

Gjennom et omfattende samarbeid med Den kulturelle skolesekken, tilbyr vi scenekunst og musikk til skolene i landsdelen. Alle barneskoler får hvert år besøk av profesjonelle skuespillere fra Kilden. I tillegg får ungdomskoler og videregående skoler tilbud om å komme til oss for å oppleve profesjonelle teateroppsetninger tilpasset aldersgruppen.

Rabatter for barn

 

UngdomsKilden

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år. Gjennom målrettet og profesjonell opplæring, får fremtidens kunstnere på Sørlandet mulighet til å utfolde og utvikle seg innen kunstneriske fag. Les mer

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt