Barn og unge

I Kilden tilbyr vi profesjonell musikk og scenekunst gjennom et eget program for barn og barnefamilier. Både store og små har mye å glede seg til!

LørdagsKilden

Hver lørdag (vår og høst) inviterer vi barnefamilier til lekne og humoristiske forestillinger i  LørdagsKilden. Her får barna oppleve musikk, dans og drama på nært hold. LørdagsKilden er kjempepopulært, så husk å kjøpe billetter i god tid!

Velkommen til Babysang i Kilden

Hver onsdag arrangerer vi babysang, og ønsker foreldre og barn velkommen til et sosialt og musikalsk treff i Konsertbaren i 3. etasje.  Sangpedagog Silje Hansen Flemmen leder stunden, med nye sanger og kjente barneviser.

Babysang i Kilden (Tilbudet er gratis)

Når: Hver onsdag. Følger skoleruten.

11.30 – 12.00 for barn opp til 6 mnd.

12:15 – 12.45 for barn over 6 mnd.

Hvor: I Konsertbaren, som ligger i andre etasje når du går opp trappen fra Kildens foajé. Vi har også heis, og dere er velkomne til å ta med barnevogner inn i lokalet.

Mat: Etter sangsamlingen er det mulig å kjøpe lunsj i Foajébaren. Vi legger til rette for at babyen kan leke mens du spiser.

Barnas Kildendag

Drømmer barnet ditt  om å dirigere et strykeorkester? Kanskje prøvespille et instrument? Male kulisser, kle seg ut i teaterkostymer eller spille figurteater? På Barnas Kildendag blir drømmen til virkelighet. Dette er dagen der vi åpner alle saler og inviterer barna inn på innsiden – for å se, oppleve og prøve det vi driver med i Kilden.  Barnas Kildendag arrangeres i januar hvert år.

 

Den kulturelle skolesekken

Gjennom et omfattende samarbeid med Den kulturelle skolesekken, tilbyr vi scenekunst og musikk til skolene i landsdelen. Alle barneskoler får hvert år besøk av profesjonelle skuespillere fra Kilden. I tillegg får ungdomskoler og videregående skoler tilbud om å komme til oss for å oppleve profesjonelle teateroppsetninger tilpasset aldersgruppen.

Undervisningsopplegg til skoleforestillingen Culpa! i unntakstilstand

Undervisningsopplegg til skoleforestillingen Kristiansand.Nå

Ekstramateriale «Å snakke om scenekunst» 

Rabatter for barn

 

UngdomsKilden

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år. Gjennom målrettet og profesjonell opplæring får fremtidens kunstnere på Sørlandet mulighet til å utfolde og utvikle seg innen kunstneriske fag. Les mer

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt