Bedrifter

Kilden teater og konserthus er et senter for profesjonell scenekunst og musikk, og en av Sørlandets viktigste arenaer for kunstopplevelser. Samtidig har bygget og institusjonen utviklet seg til å bli en viktig møteplass for våre samarbeidspartnere. Næringsliv og virksomheter i regionen er flittige brukere av Kilden.

 

Bli samarbeidspartner

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er vår hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Agder Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen og JBU Ugland Eiendom. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med konstituert administrerende direktør Geir Rebbestad på geir.rebbestad@kilden.com eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie på janneke.aulie@kilden.com.

 

Bedriftsabonnement

Som bedriftsabonnent får du tilgang til utvalgte høydepunkter fra sesongens forestillinger og konserter i Kilden. I tillegg gis du en eksklusiv mulighet til å møte kunstutøvere, høre spennende foredrag og delta i et nyttig og sosialt nettverk.

Abonnementet er et halvårlig tilbud som kan brukes av flere i bedriften.

 

Julebord og sommeravslutning

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom. Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov.

For mer informasjon kan du kontakte bedriftskontakt Øyvind Lindseth på oyvind.lindseth@kilden.com.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt