Bedrifter

Kilden teater og konserthus er et senter for profesjonell scenekunst og musikk, og en av Sørlandets viktigste arenaer for kunstopplevelser. Samtidig har bygget og institusjonen utviklet seg til å bli en viktig møteplass for våre samarbeidspartnere. Næringsliv og virksomheter i regionen er flittige brukere av Kilden.

Inspirasjonssamlinger for ledere

Kunsten har i århundrer vært en sterk vei inn til mennesket og kunsten har en egen evne til å berøre og åpne opp noen rom vi ellers ikke ville vært i kontakt med og få oss til å se virkeligheten og selv på nye måter. Den kan bevege og få oss til å handle annerledes. Dette gir en unik innfallsvinkel til utvikling av ledere. Kilden og lederutviklingsfirmaet Promethevs deler synet på kunstens kraft, og har inngått et samarbeid hvor det tilbys fire halve dager med faglig inspirasjon. Kilden tilbyr et program med solid fundament i forskning på ledelse, og som kombinerer dette med kunstens kraft.

Samlingene vil gjennomføres i Kilden teater og konserthus, og husets mange scener og rom vil utgjøre en sterk ramme for forsterket effekt av programmet.

Kontaktperson: Øyvind Lindseth
oyvind.lindseth@kilden.com
Mobil: 908 31 221

Bilde av ibsen på lilla bakgrunn

Samling 1
MOT, UNNVIKELSE OG INDRE DRIVKRAFT

11. februar 2020
Henrik Ibsen mener at det er gjennom valgene vi tar at vår karakter skapes, men det krever mot å ta ut sitt potensial.

Illustrasjon av byste

Samling 2
RETORIKK OG STERK FORMIDLING

23. september 2020
Etos, logos og patos utgjør byggesteiner i denne samlingen, men også å bruke seg selv som instrument, med kropp og stemme, for å lykkes.

Illustrasjon av gammel mann foran en dør. Lilla bakgrunn.

Samling 3
ENDRINGSLEDELSE OG MEG SELV I ROLLEN

1. desember 2020
Ledere må være opptatt av endring – og for å endre andre, må også du endre deg selv.

Illustrasjon av person med maske

Samling 4
ROLLEBEVISSTHET OG ROLLESKAPING

29. januar 2021
Om å aktivt skape lederrollen, og hva vi kan lære av skuespillere, som hele tiden må skape seg en rolle og gjøre den til sin.

Bli samarbeidspartner

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er vår hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Agder Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen og JBU Ugland Eiendom. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med konstituert administrerende direktør Geir Rebbestad på geir.rebbestad@kilden.com eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie på janneke.aulie@kilden.com.

 

Bedriftsabonnement

Som bedriftsabonnent får du tilgang til utvalgte høydepunkter fra sesongens forestillinger og konserter i Kilden. I tillegg gis du en eksklusiv mulighet til å møte kunstutøvere, høre spennende foredrag og delta i et nyttig og sosialt nettverk. Abonnementet er et halvårlig tilbud som kan brukes av flere i bedriften.

 

Julebord og sommeravslutning

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom. Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov. For mer informasjon kan du kontakte bedriftskontakt Øyvind Lindseth på oyvind.lindseth@kilden.com.

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt