«Sommer i Kilden» søker artister!

For 6. år på rad presentere vi konsertserien «Sommer i Kilden» i vår flotte publikumsfoajè. Sørlandet er fullt av dyktige artister, musikere, låtskrivere og band – nyetablerte og gamle travere, og vi ønsker å gi flere av disse muligheten til å spille hos oss i sommer.

Vi starter opp med konsertene mandag 26. juni kl 13.00 og fortsetter hver dag (mandag – lørdag) frem til og med lørdag 5. august. Fra uke 28 vil vi også arrangere utendørskonserter på kaia kl. 19.30.

Som tidligere år ønsker vi å presentere et program med artister som er på ulike stadier i sin karreiere. Vi ser etter «nyheter», – nye artister og utøvere som kan dra nytte av en arena som Kilden for å få testet ut sitt musikalske materiale, i tillegg til allerede etablerte og dyktige artister som kan friste med et spennende program. Vi ønsker også å prioritere artister som har tilhørighet i landsdelen. Det er viktig for oss å sette sammen en serie konserter som presenterer ulike sjangere, og som kan nå ut til et bredt publikum. Erfaringsmessig er vårt publikum en god blanding av fastboende, turister, unge og eldre. I tillegg til det ordinære programmet har vi konserter spesielt rettet mot barn en gang i uken, og dette har vært veldig populært hos publikum. I år har vi derfor et ønske om å utvide dette tilbudet til to dager i uken, henholdsvis tirsdag og lørdag.

Nytt av året er det at vi åpner opp for at mindre sceneproduksjoner kan søke om muligheten til å spille hos oss de dagene barn er målgruppen.  

Praktisk informasjon:

  • Konsertene/forestillingene bør vare mellom 30 og 40 minutter (kveldskonsertene 2 x 40 min)
  • Vi stiller med lydanlegg, lydtekniker og vertskap
  • Vi kan tilby elektronisk piano/flygel, men ikke akustisk
  • Sceneproduksjonene må være i en mindre skala og kunne tilpasses foajeens mindre scene. Det vil ikke være mulighet for blending.
  • Konsertserien blir annonsert bredt gjennom hele sommeren
  • Honorar etter avtale

Vi ber om at forslag meldes inn på epostadressen sommer@kilden.comUtvidet frist for å melde på konserter/forestillinger for barn. Ny frist er 1. April.

Eposten må inneholde: navn på artist, kontaktinformasjon, sjanger, kort beskrivelse av artisten samt lydeksempel og/eller video (gjerne link til hjemmeside el.lign). Det vil ikke bli avholdt audition.

Sommer i Kilden

Sommer i Kilden er en serie med foajékonserter og utendørskonserter som formidler bredden av musikk og opplevelser fra Sørlandet. I vakre omgivelser ved sjøkanten kan du hele sommeren nyte mat, musikk og utsikt mot byfjorden – både på dagtid og i de sene kveldstimer på kaia.

 

Gratis konsertserie i foajéen

Gjennom hele sommeren inviterer vi til gratis formiddagskonserter under bølgeveggen i foajéen. Fra mandag til lørdag serverer spennende og dyktige artister smakebiter fra det sørlandske musikklivet. Du tas med på en reise gjennom ulike sjangre, og får oppleve gamle favoritter og nyoppdagede perler. Samtidig kan du nyte deilig mat og drikke fra vår restaurant, Kast Loss.

 


Sommerkveld på Kilden-kaia

I tillegg til de ordinære konsertene i Kilden, inviterer vi enkelte fredager til utendørs sommerkveld på Kilden-kaia. Akkompagnert av god mat, drikke og bølgeskvulp fra sjøen, leverer musikere fra Sørlandet noe av det ypperste regionen har å by på. På Kilden-kaia kan du leve deg inn i et sommerlig og sørlandsk eventyr i solveggen.

Program for sommeren 2017 kommer.