Skuespillerne i Kilden våren 2020

Ulla Marie Broch skuespiller ved Kilden teater 2020

Ulla Marie Broch (50) fra Oslo.

Ulla ble utdannet ved Nordisk Teaterskole i Århus og The Arts Educational Drama School i London, og har siden det, bred erfaring fra mer enn 60 produksjoner for scene, film TV og radio. Hun har turnert og jobbet ved de fleste av landets teatre, samt store deler av Europa bl.a., og er ansatt i Skuespiller- og Danseralliansen. Aktuell denne våren i Kilden i Jonas og Samhold søkes.

 

Lars Emil Nilsen skuespiller ved Kilden teater våren 2020Lars Emil Nielsen (42) fra Lillesand

Lars Emil har vært tilknyttet Kilden Teater siden 2013. Høsten 2019 hadde han stor suksess med Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter. Han har utdannelse fra UiA. På fritiden har han produsert humor- og showkonseptet På nyklipte stier, som har hatt stor suksess flere steder på Sørlandet de siste somrene. Denne våren aktuell i To i båden – sørlandsvisa 100 år.

 

 

Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen fast skuespiller ved Kilden teater

Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen (38) fra Byremo

Ann Ingrid har jobbet ved Agder Teater og Kilden Teater siden 2006, og er i dag fast ansatt. I høst hadde hun stor suksess med Henrik Ibsens Samlede verker på 78 minutter, og har ellers en lang rekke store produksjoner bak seg. Denne våren aktuell i To i båden – Sørlandsvisa 100 år og Culpa!

 

Fredrik Høstaker (29) fra FørdeFredrik Høstaker skuespiller ved Kilden teater 2020

Fredrik er utdannet ved Teaterhøgskolen i Oslo og har vært elev ved Bårdar Akademiet. Han har erfaring fra blant annet Haugesund Teater, Sogn og Fjordane Teater, Turnéteatret i Trøndelag, Oslo Internasjonale Teaterfestival og Teaterfestivalen i Fjaler. Aktuell denne våren med Jonas og Culpa!

 


Isabel Toming skuespiller ved Kilden teater 2020
Isabel Toming (28) fra Oslo

Isabel var ferdig utdannet ved Teaterhøgskolen i Oslo i 2018. Hun debuterte samme år i musikalen Ulven på Nationaltheatret. Hun blir å se i flere TV-serier i 2020. Aktuell denne våren i Jonas og Samhold søkes.

 

Jenny Ellegård skuespiller Kilden TeaterJenny Ellegård (28) fra Nesodden

Jenny har utdannelse fra Högskolan för scen och musik i Göteborg. Hun har erfaring fra blant annet Haugesund Teater og Göteborgs Stadsteater samt Antiteatret. Jenny har medvirket i flere norske og svenske TV- og filmproduksjoner, blant annet Valkyrien på NRK. Aktuell denne våren i Jonas, Samhold søkes og Culpa!

 

Kevin Mgubua skuespiller ved Kilden teater 2020Kevin Mbugua (30) fra Oslo

Kevin er låtskriver, danser og teaterutdannet ved Nordic Black Express. Han har erfaring fra NRK og Nordic Black Theatre, men også som skuespiller ved Oslo Nye Teater i 2018 og Teatret Vårt i 2017. Han er aktuell i Kilden denne våren med i forestillingene Jonas og Culpa!

Sarah Uldal

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt