UngdomsKilden

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år.

Gjennom profesjonell undervisning og praktisk sceneerfaring, skal vi bidra til å utvikle og rekruttere flere lokale, profesjonelle scenekunstnere som kan fylle regionens scener med nytt innhold og nye uttrykksformer. I tillegg til undervisning, får elevene delta i workshops og oppsetninger med andre scenekunstnere og skuespillere. Programmet gir elevene et godt grunnlag for å søke seg videre til formell skuespillerutdanning.

UngdomsKilden har undervisning hver torsdag og er delt etter alder.

  • Gruppe 1 har øvinger fra 16.30-19.00
  • Gruppe 2 har øvinger fra 19.15-21.30

(endringer kan forekomme)

I tillegg blir det satt opp helgeøvinger, og elevene skal også se forestillinger utenom undervisningstiden. Når UngdomsKilden er med i større oppsetninger må det påregnes perioder med øvinger hver dag.

Oppmøte er obligatorisk.

UngdomsKilden har en semesteravgift på 750 kroner.

Målgruppa er ungdom fra Agder med særlig talent og interesse for teaterfaget. Det arrangeres åpne opptaksprøver hvert år. I 2020 er det workshop og opptaksprøver 15. – 16. februar.

UngdomsKilden ble etablert med støtte fra stiftelsen Cultiva, og er et ledd i satsingen på kompetanseheving og talentutvikling i regionen.

Ønsker du mer informasjon, send en e-post til ungdomskilden@kilden.com.

Søknadsfrist 31. januar 2020

Til søknadsskjema
Mot uten grenser

Et teaterstykke som formidler stemmer fra menneskerettighetsaktivister fra hele verden, fremført med skuespillere fra UngdomsKilden.

Kilden

Åpningstider:
Man–lør: kl. 11.00 – 16.00
Søndag: stengt